Lav dine egne digitale læremidler


Kurset henvender sig til lærere der har lyst og behov for at udvikle undervisningsforløb, der inddrager nye medier og deres læringspotentialer.
Med udgangspunkt i den daglige klasseundervisning, hvor der ofte suppleres med digitale undervisningsmidler ved brug af computer, video, kamera m.m. og med fokus på feltet mellem tekst, lyd og billede, vil der hurtigt opstå et spændende og udfordrende område for læring, hvor menneske-computer interaktion indgår som vigtig medspiller. Ved brug af It i undervisningssituationer er der ligeledes mulighed for særlige samarbejdsformer, som kan opstå i sociale og faglige netværk. Disse muligheder vil undersøges og diskuteres, for at kunne kvalificeres til brug i digitale læremidler.


På kurset får du mulighed for at uarbejde dine egne digitale læringsomgivelser bl.a. ved at udforske internettets web 2.0, opensource freeware(gratis programmer) og andre sociale softwares indenfor de faglige områder du arbejder med i det daglige. De digitale elementer sætte sammen på spændende og kreative måder, for at kunne indgå i din daglige undervisning.


Underviser: Charlotte Dale